Piticului meu ii plac prajiturile simple, fara multa crema, iar pentru ca piata este plina de fructe, am ales sa fac aceasta prajitura aromata si gustoasa. Puteti sa folositi si alte fructe, nu doar prune.
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Separat mixam untul impreuna cu zaharul pana se omogenizeaza iar apoi adaugam galbenusurile si mixam in continuare.
Amestecam faina cu praul de copt si scortisoara si le adaugam peste amestecul de unt si galbenusuri.
Amestecam usor pana se incorporeaza iar apoi adaugam laptele. La final adaugam nuca macinata si ciocolata tocata grosier. Amestecam pana se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt. Asezam deasupra prunele taiate fasii.
Dam apoi tava la cuptor, la foc potrivit, pana trece testul scobitorii (~40 minute).
Lasam sa se raceasca iar apoi putem portiona.