Mmmmmmmmmmmmmm...si cam atat...eiiiii...hai totusi sa va mai spun ceva...DELICIU! :) se poate face si cu alte fructe...e o bogatie in piata, prune, mere, pere in panere...tot ce vrei , desigur alegerea va apartine :)
Galbenusurile le amestecam cu laptele( rece) , vanilia si coaja de lamaie, apoi ulterior vom adauga untul topit.
Albusurile zi zaharul pudra se mixeaza ca la bezea.
Peste galbenusuri vom adauga o jumatate din bezeaua de albus, apoi faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie si sarea.
Amestecam bine la mixer toata compozitia. Oprim mixerul si adaugam restul de bezea, amestecam cu un tel usor prin invaluire pana incorporam bine tot albusul.
Intr-o tava 24/35 cm, tapetata cu foaie de copt, turnam compozitia.
Adaugam prunele feliate.
Coacem prajitura la 180 de grade pentru aproximativ 35-40 de minute. Vom face testul scobitorii.
Lasam la racit si taiem apoi o servim cu mare placere...e o bunatate ...va garantez ca nu va veti putea opri din mancat :))))