Am luat reteta de aici, http://doisiunsfertlamasa.blogspot.ro/
Eu am facut in felul urmator, in loc de cacao am pus 100 gr ciocolata amaruie si o lingurita de cacao, pe care l-am topit pe baie de abur cu smantana. Nu am folosit untura doar unt si pe care l-am adaugat la ciocolata topita, impreuna cu zaharul si un praf de sare, apoi am mixat. Am adaugat oul, apoi praful de copt si esenta de rom. Am adaugat faina si am framantat un aluat destul de elastic. Am impartit in doua si am lasat la rece pana ce am pregatit bezeaua cu nuca.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana ce devine o bezea tare, apoi adaugam pe rand nuca macinata.
Se intinde prima foaie, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Apoi se unge cu dulceata de caise, sau de care preferati, si se toarna bezeaua cu nuca. Deasupra se intinde cea de-a doua foaie. Se introduce in cuptor si se coace. Inainte di a fi gata , cu cca 7-8 min am scos prajitura si l-am uns cu glazura obtinuta din galbenusurile mixate cu zaharul pudra. Se coace iar pana ce se intareste glazura.
Se scoate se raceste apoi se mananca cu pofta :)