Chec cu ciocolata si alune

de ella49 in Prajituri, 23 Mai 2011 | 3562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 50 g zahar
  • 50 ml ulei
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 g alune
  • o bucata de ciocolata de menaj
  • 3 linguri de cacao
  • 150g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata si alune:

Albusurile se bat spuma.Se adauga zahar cate putin si se amesteca.

Apoi se adauga uleiul,zaharul vanilat si se amesteca.Se adauga si faina amestecandu-se pana devine ca o crema si se adauga si alunele pisate.

Ciocolata se taie in bucati mici.

Se tapeteaza 2 tavi de chec cu hartie de copt,se pune mai mult de jumatate de compozitie in amandoua.Restul de compozitie se amesteca cu cacao si bucatile de ciocolata si se pune pe deasupra,apoi se amesteca usor cu o furculita.

Se baga la cuptor pentru 20-25 de minute.

POFTA BUNA!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura ciocolatoasa