Prajitura cu nectarine si scortisoara

de Gherca Daniela in Dulciuri, 13 Sep 2015 | 3074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 130g - 150g zahar
  • 300g faina
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 cana de lapte
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie si rom

In plus:

  • 4-5 nectarine
  • zahar vanilat
  • scortisoara
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nectarine si scortisoara:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare, adaugam si zaharul, pe urma galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de rom si vanilie si mixam pana omogenizam bine totul. Faina o amestecam cu praful de copt si adaugam in compozitie mixand usor pana la incorporarea compozitiei.

Tapetam o tava cu hartie de copt si rasturnam compozitia rezultata, apoi punem feliute de nectarine pe care le-am spalat inainte. Inainte de a baga tava in cuptorul preincalzit presaram toata suprafata tavii cu zaharul vanilat si scortisoara, apoi o lasam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam la racit si o portionam dupa preferinta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nectarine si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

13.09.2015, 21:31

Corinuta 1

14.09.2015, 11:19

yammiiiii!

mihaelar63 1

29.09.2015, 09:00

Ce-mi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]