Reteta de briose am vazut-o la Edith Frincu, am incercat-o si mi-a placut! Multumesc Edith!:*
Briose:
Spuma de piersici:
Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.
Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender si se fac piure.
Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.
Dam crema la frigider cat timp pregatim briosele.
Briosele: Intr-un bol punem ouale, zaharul, praful de sare si mixam bine.
Apoi adaugam untul moale si continuam sa mixam pana se incorporeaza complet.
Adaugam si faina cernuta amestecata cu praful de copt si cacaoa.
Ungem formele pentru briose cu putin unt.
Punem cate 1-1,5 linguri de compozitia in fiecare forma (depinde cat de mari sunt).
Asezam formele de silicon intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit pana trec testul scobotorii (15-20 de minute).
Dupa ce s-au racit, ornam briosele cu ajutorul unui posh in care am pus spuma de piersici.
Pofta buna!