Prajitura cu mure

de Pushaa in Prajituri, 5 Oct 2014 | 15991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 oua,
  • 9 linguri de zahar,
  • 9 linguri de faina,
  • 3 linguri ulei,
  • jumatate de lingura de praf de copt,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • 200 gr mure,
  • 1 praf de sare.
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mure:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare apoi adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le amestecam cu ulei, sare si zaharul vanilat.

Turnam galbenusurile peste albusuri si amestecam. Adaugam faina in care am pus praful de copt si amestecam incet de sus in jos, doar atat cat sa se incorporeze faina.

Turnam aluatul in tava in care am pus hartie de copt si punem mure deasupra, date prin faina ca sa nu se lase la fund. Dam la cuptor la foc mediu pentru 25 min.

Taiem prajitura dupa ce se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piersici si bezea