Prajitura cu mere de post

de lorykely in Mancaruri de post, 5 Mar 2010 | 12455 vizualizari

 

prajitura asta mi-o facea mama destul de des acum cativa ani... cand pe mine nu ma interesa nimik legat de bucatarie... mi s-a facut dor de gustul acela aromat si fin al prajiturii..

 

INGREDIENTE

  • 1 cana mere rase
  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • scortisoara
  • nuci, stafide etc ( dupa dorinta fiecaruia)
  • zahar vanilat
  • canile sunt de acelesi dimensiuni, mai putin paharul cu ulei, masurat si el ( nu am 4 cani asemenea )
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere de post:

intr-un castron, se pun merele rase, zaharul, zaharul vanilat, scortisoara...
faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se adauga la compozitie...
se adauga si uleiul si se amesteca bine sa se omogenizeze

rezulta o compozitie usor vascoasa...
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga cu lingura compozitia... si se niveleaza usor
deasupra am presarat migdale...
se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 min, pana se aureste si se desprinde usor de pe marginile tavii...

am testat-o cu scobitoarea...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

22.01.2012, 11:36

la multi ani

Rocsi 1

22.01.2012, 11:57

La multi ani!!!

Bya Ralu 1

22.01.2013, 19:53

la multi ani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu usturoi