Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline

de Valclaudia in Mancaruri de post, 1 Iun 2015 | 5152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura sparanghel alb
  • 1 praz
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline:

Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se taie bucati de marimea dorita.

Se fierbe cca 3-5 minute in apa clocotita cu sare, apoi se tine la scurs.

Prazul se spala, se taie fasii, il punem ca calit intr-o tigaie, adaugam sparanghelul scurs, sare si piper negru proaspat macinat dupa gust.

Amestecam cu grija sa nu se rupa sparanghelul, lasam sa se soteze la foc moderat cca 10 minute.

La final presaram marar verde proaspat tocat si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la tigaie cu praz si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]