Blat
Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare.Adaugam zaharul treptat si mixam pana devine o spuma lucioasa . Separat mixam galbenusurile cu uleiul si laptele dupa care o adaugam peste spuma de albusuri si amestecam cu o lingura pana ce se omogenizeaza cu miscari usoare. Amestecam faina cu praful de copt,cacaoa si cernem peste spuma.Amestecam iarasi cu miscari usoare pana ce se omogenizeaza. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pana trece testul cu scobitoarea. Dupa lasam sa se raceasca foarte bine.
Crema
Galbenusurile le mixam cu zaharul si amidonul,adaugam laptele caldut si amestecam bine.Punem cratita la foc mic si amestecam pana ce se ingroasa.Dupa lasam sa se raceasca bine. Intre timp mixam mascarponele cu 3 linguri zahar pudra si frisca(mixata inainte) si mixam pana ce se incorporeaza. Adaugam crema de oua,gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic si mandarinele taiate felii Dupa amestecam cu paleta cu miscari usoare pana ce se omogenizeaza . Tava in care am copt blatul o acoperim cu folie alimentara si adaugam blatul pe care il insiropam cu sirop sau compot.Dupa il acoperim cu crema si dam la frigider cateva ore.