Prajitura cu gem

de ianculubita in Prajituri, 13 Mar 2014 | 4361 vizualizari

 

Va recomand o prajitura simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 1cana cu zahar
  • 150ml ulei
  • 300g faina
  • 1plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1borcan cu gem
  • 1plic praf de frisca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Batem bine galbenusurile cu ulei ca si maioneza,adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,zahar,arome iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cernuta;rasturnam intr-o tava mai mica tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor 40min

Dupa ce s-a racit,taiem blatul in doua,punem gem intre foi iar deasupra ornam cu frisca pregatita dupa instructiunile de pe plic

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Vieneza