Prajitura cu dulceata

de gaby_gabytza in Prajituri, 15 Feb 2012 | 6424 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • faina(cat sa iasa ca o smantana mai groasa)
  • un praf de sare
  • esenta de rom
  • nuca
  • 2 linguri cacao
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dulceata:

Mixam ouale cu zaharul si praful de sare pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina, praful de copt si esenta. Se amesteca cu o lingura si se toarna compozitia (oprim cca 4 linguri) intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Desupra intindem dulceata(eu am folosit de prune). Compozitia ramasa se amesteca cu cacao, 100 g nuca macinata si putina faina. Amestecam pana iese un aluat care putem sa-l dam prin razatoare. Aluatul il dam prin razatoare deasupra la dulceata. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert „ Dia”