Prajitura cu crema de branza si capsuni

de Bucataras in Prajituri, 4 Mai 2014 | 14426 vizualizari

 

Un desert foarte rapid si racoritor.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de branza Ceva fin cremos Delaco
  • 2 iaurturi mici cremosso straciatella
  • 1 iaurt mic grecesc
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g capsuni taiate cubulete
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lingurite gelatina granulata dr. Oetker
  • un pachet de piscoturi
  • 250 ml lapte cu nesquick
  • 250 ml frisca lichida pentru decor
  • o mana de fisctic curatat
  • capsuni pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de branza si capsuni:

Crema de branza Delaco se bate bine cu zaharul pudra. Se adauga iaurturile si se mixeaza usor. Gelatina hidratata cu apa rece se topeste in baie de abur sau la cuptorul cu microunde si se adauga in compozitia de branza si iaurt. Se bate frisca si se amesteca in compozitie. La final se incorporeaza capsunile taiate. 

Intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara se aseaza piscoturile inmuiate in lapte cu nesquick. Se asaza pe fundul tavii si pe margini. Se rastoarna cu grija compozitia cu branza si capsuni si se niveleaza usor. Se acopera tava cu folie alimentara si se lasa la rece cateva ore.

Se rastoarna prajitura pe o tava si se orneaza cu restul de frisca batuta, cu fistic si capsuni taiate.

Noi nu am avut rabdare sa se intareasca bine :) Dar a fost tare buna si-asa!

Initial am vrut sa o decorez cu ciocolata rasa, dar apoi am pus fisctic macinat. Voi puteti decora cu ce va place mai mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu crema de branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si capsuni