Prajitura cu cocos, capsuni si green sugar

de daniastefania in Prajituri, 14 Iun 2015 | 3161 vizualizari

 

Am folosit green sugar-ul primit. Foarte multumita sunt, nici o diferenta la gust. Si sanatos. Multumesc green sugar! Prajitura a iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 9 oua
  • 100 gr green sugar
  • 7 linguri si jumatate faina
  • 1 plic praf de copt
  • 130 gr cocos
  • Un praf de sare
  • 200 gr capsuni
  • 400 ml lapte
  • 1 budinca vanilie
  • Bombonele de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cocos, capsuni si green sugar:

Pregatim un blat de cocos. Separam 4 oua. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si 30 gr green sugar. Adaugam 2 linguri si jumatate de faina , un sfert de plic de praf de copt si nuca de cocos. Amestecam bine, usor cu lingura de lemn si punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Galbenusurile le folositi la altceva. Din restul de oua facem un pandispan. Separam ouale. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare si 40 gr green sugar. Adaugam galbenusurile si apoi 5 linguri faina si restul de praf de copt. Amestecam usor cu lingura de lemn. Turnam aluatul peste cel cu cocos. Dam tava la cuptor 25 minute, la 180 grade C. Lasam apoi blatul la racit. Pregatim budinca conform instructiunilor de pe ambalaj, dar folosim doar 400 ml lapte, sa iasa crema mai groasa si folosim restul de green sugar. Lasam budinca la racit. Apoi intindem budinca peste blatul racit. Peste asezam capsunile spalate , scurse si taiate rondele. Peste presaram bombonele de ciocolata. Foarte buna si racoritoare.

Sper sa va placa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cocos, capsuni si green sugar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec umed cu capsuni