Fructele se curata de samburi dupa care se amesteca cu gris.
Intr-un bol se freaca galbenusurile cu 100g zahar, coaja de lamaie si portocala si cu sarea, se adauga uleiul treptat in fir subtire, ca la maioneza, amestecand mereu, apoi se pune laptele.
Albusurile se bat spuma tare, se adauga restul de zahar si esenta de rom si se bat in continuare, pana cand se intaresc din nou. Spuma se desarta peste compozitia cu ulei, se amesteca cu telul de cateva ori prin rasturnare, apoi se adauga faina si praful de copt si se amesteca tot prin rasturnare, pana cand se incorporeaza.
Jumatate din compozitie se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza. Se da la cuptor la foc mijlociu pt 20 minute pana se rumeneste putin. Se scoate din cuptor, se presara o lingura de gris peste blat si se aseaza fructele uniform (fara zahar). Restul de compozitie se desarta in gramezi peste fructe si se niveleaza. Se da din nou la cuptor pt aprox 30 minute, sa se rumeneasca frumos.
Prajitura se lasa la racit in tava, se pudreaza cu zahar, se taie bucati si se serveste.
Pofta sa aveti!!!