O prajitura pufoasa si delicioasa. Se poate face si in cuptor normal.
Inspiratie: http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-cirese-60916.html
Multumesc Anca_rm si Carmen_Ana pentru reteta.
Se bat ouale cu zaharul cateva minute.
Se adauga uleiul si esenta si se omogenizeaza compozitia.
Se adauga faina si praful de copt (stins cu doua picaturi de otet) peste oua si se amesteca pana se incorporeaza in compozitie.
Se unge oala aparatului cu putin ulei si se tapeaza cu faina.
Se ia putin din compozitia alba si se amesteca cu cacaua.
Se toarna in oala din compozitia alba.
Cu ajutorul unei pungute taiate la un capat am trasat diferite linii cu compozitia cu cacao peste compozitia alba.
Cireselese aseaza deasupra compozitiei.
Se seteaza aparatul pe functia Bake si temperatura 150 ° pentru 40 de minute si se inchide capacul aparatului.
Dupa finalizare se deconecteaza aparatul.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Se lasa prajitura sa se raceasca, apoi se portioneaza.
1
Se pot pune si alte fructe.