1. Incalzeste aragazul la 170 C.
2. Bate ouale cu mixerul, pana ce devin ca o spuma (cam 3 minute)
3. Bate in oua zaharul, apoi untul pana ce a amestecat foarte bine, apoi faina.
4. Amesteca alunele si ciocolata. Toarna compozitia intr-o forma circulara (de tarta) cu diametru de cam 23 cm.
5. Coace 50- 55 min, sau pana ce scobitoarea iese curata.
6. Lasa sa se raceasca 30 min si toarna toppingul de caramel.
7. Ca sa prepari toppingul te caramel, amesteca amidonul cu 2 linguri de apa. Pune restul sa se fiarba. In timpul asta caramelizeaza zaharul. Pune=l intr-o craticioara cu fundul mai gros, pe foc mediu. Cand incepe sa se caramelizeze pe margini, amesteca usor, aducand zaharul netopit poeste cel topit. In final zaharul trebuie sa aibe o culoare de chihlimbar. Ia cratita de pe foc si CU MARE ATENTIE toarna apa. Ai grija ca se fac aburi FIERBINTI. Pune din nou pe foc , pana ce tot zaharul se dizolva. Adauga untul si amidonul. Amesteca bine si gateste pana ce toppingul arata ca o miere . Adauga alunele si amesteca. Lasa sa se raceasca putin si toarna peste prajitura.
Serveste cu garnitura de visine, pentru ca e cam dulce.