Amestecam toate ingredientele pentru coca si framantam bine. Untul la temperatura camerei il amestecam cu faina. Intindem aluatul si il ungem cu pasta de unt, il impachetam partea stanga spre mijloc, partea dreapta peste stanga si rulam. Asezam coca intr-un vas, acoperim si dam la frigider 3 ore.
Branza o amestecam cu smantana, ouale batute, capsunile (eu le-am pisat cu o furculita), zaharul si esenta dupa gust.
Scoatem coca o impartim in 3(2 bucati mai mari,)
Intindem o foaie, o asezam in tava tapetata cu hartie de copt adaugam 1/2 din compozitia de branza, intindem alta foaie si asezam peste branza, adaugam restul de branza, deasupra putem sa intindem alta foaie sau facem un grilaj
Dam tava la cuptor la foc mic spre mediu pana se rumeneste frumos. Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem din tava si o lasam sa se raceasca complet