Aluat: Se mixeaza ouale cu zaharul, zaharul vanilat si sarea pana isi dubleaza volumul. Se toarna in fir subtire uleiul, apoi laptele si se mixeaza in continuare. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se adauga peste compozitie si se mixeaza pana la omogenizare. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna jumatate din compozitie si se da la cuptor pana incepe sa se intareasca.
Crema: Branza se amesteca bine cu toate ingredientele de mai sus iar la final se adauga ananasul taiat in cubulete micute si lasate la scurs. Se omogenizeaza bine.
Se scoate tava din cuptor si se toarna branza usor, se niveleaza iar apoi peste branza se toarna restul de compozitie. Se da din nou la cuptor la foc potrivit si se lasa pana se rumeneste frumos si trece de testul scobitorii. Se lasa la racit iar apoi se presara zahar pudra vanilat. Se serveste cu mare placere.
Pofta buna!