O prajitura delicioasa ce imbina arome diferite intr-un mod placut! Noi am adorat-o imediat, si ca orice alta prajtura facuta in casa n-a apucat sa se raceasca... stiu ca v-am innebunit cu asta, dar asta-i adevarul :P
1. Separam albusurile de galbenusuri.
2. Batem albusurile spuma cu 3/4 din cantitatea de zahar si galbenusurile cu restul de zahar. Mixam pana isi dubleaza/tripleaza volumul.
3. Cu ajutorul unei spatule amestecam galbenusurile cu albusurile.
4. Apoi cernem in compozitie faina, adaugam semintele de pin si incorporam cu ajutorul unei spatule.
5. Intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt punem ananasul felii, apoi turnam compozitia.
6. Introducem in cuptorul preincalzit 5 min la 200°C, reducem apoi temperatura la 180°C aproximativ 45 minute. Totusi facem testul cu scobitoarea ;)