Rapid , frumos si delicios. In portii individuale ca sa fie si mai dragute
Pregatim 12 forme de briose.
50 gr unt impreuna cu o lingura de zahar pudra, semintele de vanilie le frecam pana cand untul se inmoaie si se face ca si o pasta.
Repartizam untul astfel frecat in toate cele 12 forme .
Compotul de ananas il scurgem de sirop si in fiecare forma punem o rondea de ananas sau 4 bucati de ananas (in cazul compotului bucati), iar peste ,in locurile ramase goale merisoare.
Lasam deoparte si pregatim aluatul.
Untul impreuna cu zaharul il mixam pana cand zaharul se topeste. Adaugam cate un ou amestecand dupa fiecare pana la omogenizare. Punem laptele , faina si praful de copt. Omogenizam si repartizam compozitia in forme (cam 1 lingura in fiecare)
Punem la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si coacem timp de 15-20 minute.