Multumesc draga Afrodite pentru aceasta reteta minunata.
Mod preparare aluat oua :
Galbenusurile cu ouale se bat spuma,se adauga zaharul si se bate mai departe pina aluatul devine spumos. Se adauga faina,care nu se amesteca cu mixerul ci cu o lingura sau lingura speciala ptr. aluaturi.
Mod preparare aluat bezea:
Cuptorul se incinge la 160C°. Albusurile se bat spuma si se adaoga treptat zaharul cristal. Masa de albusuri trebuie sa fie f. tare. Aceasta se umple intr-un sac de spritat si pe o tava captusita cu hirtie de copt se spriteaza linii de bezea,intr-e care se lasa santuri libere de ca.2cm. Aceste santuri se umple cu masa de aluat oua si se pune totul la copt pt. ca.10-15 min.pina ce aluatul de oua devine usor auriu.
Mod preparare umplutura:
Se bate smintina cu intaritorul de frisca pina devine frisca tare si se adaoga praful de cafea Cappuccino.
Asamblare:
Blatul racit se imparte in 2 parti egale . Prima se intoarce, se intinde masa de frisca peste ea si se acopera cu a -2 parte de blat. Se pune la rece ca-1 ora. Inainte de servire se orneaza cu zahar pudra.