Am inceput cu foile. Am frecat ouale cu zaharul, apoi am adaugat restul ingredientelor si am amestecat bine, pana s-a format un aluat. Cand s-a intarit, am framantat aluatul cu mainile, apoi l-am impartit in 4 bucati.
Am intins aluatul pe dosul tavii foarte subtire, am intepat cu furculita aluatul si l-am dat la cuptor pentru 10 min.
Foile le-am lasat la racit si, intre timp, am pregatit crema.
Am pus in lapte zaharul si faina, amestecand bine. Am amestecat toate ingredientele inainte sa pun pe foc, sa nu se formeze cocoloase, apoi l-am pus pe foc, amestecand continuu, pana s-a ingrosat. Cand a fost gata, am luat de pe foc si am adaugat margarina taiata in cubulete, incorporand-o bine in crema, apoi am adaugat zeama de lamaie, putin cate putin, sa nu se taie.
Am lasat crema sa se raceasca putin, apoi am asamblat prajitura si am presarat zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Alba ca zapada" nu uita sa-i faci un review.