Porc cu legume

de Panacris in Porc, 13 Dec 2012 | 4138 vizualizari

 

O mancarica satioasa! >:D

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei garas 2 bucati,
  • ulei de palmier,
  • dovlecel 1 bucata mica,
  • zuchini 1 bucat,
  • castravete murat 1 bucata,
  • rosie 1 bucata,
  • bucatale de fleica 500 g,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce,
  • amestec de ierburi ( cimbru, oregano, rozmarin),
  • bulion 200 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu legume:

Ceapa galbena se curata, se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa calita. Dupa ce s-au inmuiat se adauga bucatelele de carne si se lasa la gatit cca. 25 de minute, adaugandu-se cca. 300 ml de apa. Dupa ce e aproape fiarta carnita, se adauga legumele (dovlecelul, zuchini, castravetele, rosia si ciupercile) curatate si taiate marunt, lasandu-se la fiert impreuna cca. 15 minute. Se asezoneaza cu sare, piper si ierburi aromate dupa gustul fiecaruia si bulion. Se mai lasa la fiert cca. 10 minute ptr a se impreuna gusturile.

Se serveste fierbinte cu paine, orez, piure de cartofi, paste fainoase sau in cazul nostru cus-cus.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)