Stufat de porc cu pilaf aromat

de Sidy in Porc, 4 Mar 2011 | 4631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 rosie
  • 1 lingura sos chilli
  • 1 varf lingurita turmenic( curcuma)
  • sare
  • piper
  • pasta rosii
  • pasta gogosari
  • ulei
  • o cana orez
  • frunze patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de porc cu pilaf aromat:

Se taie felii pulpa de porc. Ceapa se curata , se taie julien si se caleste in doua linguri de ulei pina devine sticloasa.

Adaugam feliile de carne,rosia taiata cubulete mici, usturoiul pisat si toate celelalte condimente.Amestecam bine toate componentele, apoi adaugam o cana mare cu apa, acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic pina cand carnea se desface in fasii( cam o ora). Orezul il spalam bine sub un jet cu apa si lasam sa se scurga bine.

Punem la incalzit doua linguri cu ulei si adaugam orezul, turmenicul si frunzele de patrunjel tocate. Invartim de vreo 2-3 ori apoi adaugam 2 1/2 cani apa, sare si piper. Lasam sa fiarba bine bobul de orez la foc mic si chiar daca este lichid, dupa ce bobul este fiert, il lasam asa acoperit si orezul va absorbi toata apa.

La sfarsit cand toate sunt fierte, montam portiile pe farfurii si le ornam dupa imaginatie. Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de porc cu pilaf aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj