''Polpettone umplut''

de Adele in Porc, 25 Mai 2014 | 5542 vizualizari

 

Rulada de carne :)
O reteta care am invatat-o de la mama mea.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne macinata(eu am folosit de porc)
  • 3 oua
  • 2 felii de paine
  • sare
  • piper
  • 2 felii de branza topita.
  • pesmet
  • Garnitura:
  • 6 cartofi.
  • rozmarin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ''Polpettone umplut'':

Intr-un vas punem carnea tocata cu un ou ,sare ,piper dupa gust si painea imuiata si stransa bine ,amestecam totul si lasam cateva minute la frigider.

Cu cele 2 oua pregatim o omleta rapida pe care o lasam la racit.

Luam carnea din frigider si o intindem cu mana ,deasupra punem omleta si branza topita ,rulam usor si inchidem bine .

Punem in tava si deasupra punem pesmet.Dam la cuptor pentru 20-25 de minute.

Cand este gata lasam la racit dupa care il feliem si il servim cu cartofii la cuptor pe care i pregatim impreuna cu carnea.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice tip de umplutura doriti: sunca presata.ardei ,spanac etc.

2

Il puteti servi alaturi de piure,pilaf sau salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "''Polpettone umplut''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu carnat si bacon