Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)

de nadea68 in Pui, 7 Dec 2013 | 3846 vizualizari

 

E o reteta italiana foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • usturoi
  • 1 lingura capere
  • 1 lingurita oregano
  • 400 g suc de rosii
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii):

Pulpele de pui le spalam si le lasam asa intregi.

Taiem marunt usturoiul.

Pulpele le dam cu ulei si cu piper.Dupa care le frecam bine cu usturoiul.

Incalzim pe foc o tigaie si asezam pulpele in ea(incercam sa pastram tot usturoiul pe pulpe).

Rumenim pulpele pe ambele parti cam 15 minute.

Intr-un castronel punem sucul de rosii,capere taiati marunt,sare si oreganul.

Amestecam totul bine.

Cand pulpele sunt rumenite,varsam sucul de rosii peste ele si le punem la cuptor 30 minute sau pana sunt gata.

 

TIPS-URI

1

eu am pus si o foaie de dafin

2

in reteta originala se folosesc capere dar iese buna si fara daca nu aveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de rosii