Pogacele de post

de Sidy in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 7438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina RAMA
  • 1 lingura zahar
  • 3 linguri rom sau putina esenta de rom
  • 100 ml ulei
  • 500 g faina
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 150 ml apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele de post:

 

Se framanta bine margarina si uleiul cu faina , se adauga celelalte ingrediente si se framanta bine de tot.
Se lasa aluataul sa se odihneasca 30 minute.
Se intinde apoi coca si se taie cu forma rotunda. Se pun pogacelele in tava pe hartia de copt si se dau la cuptorul dinainte incalzit pina capata putina culoare.
Vor iesi niste pogacele foarte sfaramoase ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac