1. Cartofii si morcovul se curata, se spala si se pun la fiert.
2. Se adauga dafin, curry si sare dupa gust.
3. Cand morcovul si cartofii sunt bine fierti se adauga in apa cateii de usturoi bine pisati si se mai lasa pe foc 3 minute.
4. Indepartam oala de pe foc, scurgem bine apa, adaugam o lingura de margarina si zdrobim legumele.
5. Cand se formeaza pireul adaugam lingurile pline de faina alba, ceapa bine tocata si amestecam si dam la frigider timp de 15 minute, va rezulta o compozitie lipicioasa si un pic moale.
6. Formam cateva baghete si le tavalim prin faina de porumb, iar pentru bulgarasi amestecam faina ramasa cu oregano.
7. Se pun la prajit in ulei incins, se lasa sa se rumeneasca putin pana cand se va intari crusta si se scot pe servetele absorbante.
1
Se pot face si la cuptor