Pleurotus pane cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2011 | 19541 vizualizari

 

Daca la inceput cand le-am gustat crude nu am fost atat de incantata de gustul putin iute al ciupercilor pleurotus, dupa ce le-am pregatit pane si le-am alaturat cremei de usturoi si mamaligutei...am zis...wow!!!!! Splendide...vi le recomand cu drag...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciuperci pleurotus cantarite dupa ce au fost curatate( ramane putin din codita si palaria)
  • 3 oua
  • 3 linguri iaurt
  • 3 linguri faina
  • 50 gr cascaval ras pe razatoarea fina
  • 1 varf de lingurita de bicarbonat
  • sare dupa gust( un praf)
  • pesmet( 1/2 pachet)
  • ulei de palmier pentru prajit( sau alt tip de ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane cu cascaval:

 

Preparam ciupercile pleurotus pane in felul urmator:

Intr-un vas adanc batem ouale impreuna cu sarea, apoi adaugam iaurtul, cascavalul ras, faina si bicarbonatul.

Trecem fiecare ciupercuta prin compozitie, apoi o tavalim prin pesmet( in alt vas).

Prajim pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Pentru crema de usturoi gasiti reteta in pagina mea...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

FlaviaD 1

16.08.2013, 21:31

Foarte bune

xana 1

22.08.2013, 17:25

Am facut aseara ciupercutele astea si au avut mare succes! Foarte bune!

RuxyRux 1

22.08.2013, 17:33

Multumesc ! Ma bucur mult ca v-au placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi acordeon la cuptor