Ciuperci umplute cu spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2014 | 4204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 300 gr spanac frunze
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper macinat
  • un varf de cutit nucsoara
  • marar verde
  • 6 felii cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu spanac:

Spalam bine ciupercile ,rupem coditele si le taiem cubulete.Presaram putina sare in palariile ciupercilor si le dam deoparte.Tocam ceapa si usturoiul  fin.Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei.Cand a devenit translucida ,adaugam usturoiul ,lasam putin si punem coditele ciupercilor.Lasam cateva minute ,amestecand continuu ,apoi adaugam spanacul dezghetat si scurs.Omogenizam bine compozitia  si stingem focul .Presaram sare ,piper macinat ,nucsoara si putin marar tocat marunt.Umplem palariile ciupercilor cu amestecul obtinul si le punem intr-o tava unsa cu cele 2 linguri de ulei.Dam la cuptor pana se inmoaie ciupercile.Inainte  cu 2-3 minute de a stinge focul  punem pe fiecare ciupercuta cate o felie de cascaval .
Servim imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la tigaie