Platou de legume la gratar

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 vinete
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • rosii cherry(puteti folosi si ciuperci)
  • Dressing:
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/4 lingurita busuioc uscat
  • 2 lingurite ulei masline
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de legume la gratar:

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem in jumatate sau sferturi.

Prajim legumele pe gratar, apoi le punem pe un platou. Le stropim cu dressingul din ulei si otet. Le servim ca atare, sau pe post de garnitura langa carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]