Platou de legume la gratar

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4395 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 vinete
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • rosii cherry(puteti folosi si ciuperci)
  • Dressing:
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/4 lingurita busuioc uscat
  • 2 lingurite ulei masline
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de legume la gratar:

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem in jumatate sau sferturi.

Prajim legumele pe gratar, apoi le punem pe un platou. Le stropim cu dressingul din ulei si otet. Le servim ca atare, sau pe post de garnitura langa carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de orez cu legume