Daaaa...am zis bine e delicioasa...inca calda, cu foi Yufka si iaurt, branza dulce si sarata, va invit sa o probati, eu zic ca merita din plin!
Tapetam tava cu foaie pergament( sau metoda clasica cu ulei si faina).
Pregatim crema de branza, amestecand la mixer toate felurile de branza cu zaharul, ouale( 1 ou si doua galbenusuri), vanilia si coaja de portocala.
Intindem prima foaie Yufka, o ungem uniform pe toata suprafata cu iaurt, punem jumatate din compozitia de branza, apoi din nou foaie o ungem cu iaurt si turnam restul de branza. Ultima foaie o asezam si o ungem intai cu iaurt si dupa aceea cu galbenusurile de ou.
Coacem la 180 de grade pentru 40 de minute.
O putem taia fara probleme calduta si o putem servi cu zahar pudra deasupra. In fotografie sunt trei placinte una peste alta.
Ce sa va mai spun...e o nebunie delicioasa!