Brownie cu crema de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 28 Ian 2017 | 4842 vizualizari

 

O prajitura super ciocolatoasa ! 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 160 g unt
  • 100 g ciocolata neagra
  • 140 g ciocolata cu lapte
  • 50 g faina
  • 100 g pesmet alb
  • un praf de sare
  • esenta de portocale
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 150 g fineti
  • fulgi de ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu crema de ciocolata:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se racoreasca.

Mixam ouale spuma cu zaharul. Peste oua, adaugam ciocolata topita cu untul, apoi pesmetul si faina. Omogenizam bine. Adaugam si esenta de portocale. 

Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute. Eu am folosit o tava cam mare (25/30) si prajitura nu a iesit foarte inalta.

Pentru crema de ciocolata, mixam smantana pentru frisca, apoi o amestecam cu fineti. Distribuim crema peste prajitura si ornam cu fulgi de ciocolata.

O prajitura plina de ciocolata.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui pesmetul cu faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de ciocolata si mascarpone