Placinta cu spanac

de Teo in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2014 | 5155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac
  • 5 fire de ceapa verde
  • 300 g branza sarata
  • marar
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 oua
  • 1 pachet aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Se bat ouale, se amesteca cu smantana, branza, ceapa tocata marunt, spanacul, mararul pana cand devin o pasta omogena.

Aluatul decongelat se intinde putin cu sucitorul si se aseaza in tava (30x20) unsa in prealabil cu ulei astfel incat sa acoperim si peretii. Turnam umplutura, iar deasupra formam un gratar din aluat. Dam la cuptorul incins pana cand se incheaga compozitia si se rumeneste aluatul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge de minune dimineata, inainte de cafea sau la pachet.

2

In compozitie mai puteti adauga si morcov razuit (de data asta eu nu am pus, dar alta data am pus si a fost foarte buna)

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Teo 1

16.03.2014, 20:41

Buni,am spus ca am uitat aparatul de fotografiat la gradi,rupe asa, un colt de unde vrei!!!

Geanina87 1

16.03.2014, 20:59

reisnaor_2006 1

04.02.2015, 21:40

super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Invartita cu branza de oaie