Pregatim prima data aluatul. Untul se taie cubulete si se lasa sa se inmoaie. Peste unt adaugam faina, sarea si bicarbonatul de sodiu. Se faramiteaza compozitia, pana devine nisipoasa si adaugam smantana. Se framanta aluatul, apoi se acopera cu folie transparenta si se da 30 minute la frigider.
Intre timp ne ocupam de umplutura. Morcovii si dovleceii curatati se taie cubulete. Se pun morcovii la fiert in apa cu sare si cand sunt aproape fierti se adauga si dovleceii. Dupa ce s-au fiert se pun la scurs. Baconul taiat cubulete se prajeste in putin ulei. Cascavalul se taie si el cubulete. Ouale se fierb si se maruntesc. Se imparte aluatul in doua. Se intinde in tava prima bucata de aluat. Se aseaza peste aluat morcovii si dovleceii, apoi baconul si ouale, iar ultima data cascavalul si gogosarii taiati marunt. Se condimenteaza.
A doua bucata de aluat se intinde si se taie fasii care se aseaza oblic peste umplutura. Cateva fasii le rasucim si le asezam deasupra. Se unge aluatul cu galbenusul de ou. Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade C pana se rumeneste.
Pofta buna!