Placinta cu branza, visine si caise

de mirela0911 in Prajituri, 7 Iul 2012 | 7749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 foi de placinta
  • ulei pt. uns foile
  • 500g branza dulce de vaci
  • 1 ou
  • zahar dupa gust
  • coaja rasa de portocala
  • 200g iaurt
  • 1 ou
  • putin zahar
  • visine fara samburi
  • caise curatate si taiate cubulete
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza, visine si caise:

Se lasa foile sa se dezghete. 

Branza se mixeaza bine cu zaharul, coaja de portocala si oul. La final se adauga fructele si se amesteca cu o lingura pt. a ramane fructele intregi.

Se iau cate 3 foi care se ung fiecare cu ulei, se toarna 1/3 din crema de branza pe latime si se ruleaza lejer. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Se procedeaza la fel si cu restul foilor. 

Iaurtul se amesteca bine cu putin zahar si oul batut dupa care se toarna peste placintele din tava. Se da la cuptor pt. cca25-30 minute, pana se rumeneste frumos deasupra. 

Se lasa la racit (nu ca mine ca am mancat calda cu lingurita), se portioneaza si se serveste (de preferat rece de la frigider). Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza, visine si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce