Minunata! A disparut de pe platou si nici nu ne-am dat seama cand! :))))))
Aluatul foietaj de casa l-am impartit in 5 bucati.
Fiecare bucata de aluat am intins-o pe o suprafata bine infainata cu grija. Daca infainati bine de fiecare data cand lucrati cu foaia veti vedea ca aluatul merge impreuna cu sucitorul.
Daca vi se pare ca se lipeste ridicati usor foaia si puneti din nou putina faina.
Secretul reusitei acestei placinte foietaj este sa intindeti foile fff subtire, deci aveti multa, multa rabdare.
Am preparat crema de branza amestecand branza, galbensurile, smantana si verdeata.
Am pus compozitia de branza pe fiecare foaie si am rulat-o.
In tava rotunda am asezat fiecare rulou si am uns pe toata suprafata cu galbens de ou.
Am copt placinta pana s-a rumenit in jur de 45 de minute la 200 de grade.
O bunatate mare!
Pentru reteta de foietaj aveti link aici:
http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-rapid-70693.html