Pizza quatro formaggi

de MotanLaOale in Pizza, 26 Sep 2013 | 9109 vizualizari

 

Trebuie sa intram in joc ca asa este frumos! Pizza motaneasca mai incolo, acum cele clasice.! :))) Desi pizza originala nu are decat branza, nu am rezistat si am pus si putin salam uscat! :))))

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (1/2 foaie)
  • 200g cascaval Delaco
  • 100g cascaval Delaco afumat
  • 100g branza de burduf
  • 100g telemea putin sarata
  • 50g salam crud uscat
  • khetchup UNIVER
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza quatro formaggi:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se unge o tava cu ulei, se taie 1/2 din aluat si se pune in tava potrivind cu mana sa acopere toata tava.

Se unge cu ketchup Univer pe toata suprafata.

Se presara oregano si piper.

Salamul se feliaza subtire si se pune in tava.

Se rade un strat subtire de cascaval pe toata suprafata.

Se imparte din ochi tava in patru si in fiecare parte se pune cate un fel de branza sau cascaval, rase sau sfaramate.

Deasupra se mai rade un strat de cascaval.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

Este gata cand se rumeneste frumos.

Se consuma cu ketchup UNIVER si o bere rece!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Salamul crud uscat este optional. Pizaa originala are doar branza si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sarmale