Aluat:
pentru sos: 150 ml ketchup,oregano, busuioc, o lingurita zahar. 5 linguri apa
Facem aluatul amestecand ingredientele in urmatoarea ordine: faina cu sarea apoi in apa calduta dizolvam drojdia impreuna cu zaharul,turnam peste faina si framantam.Treptat adaugam si cele 3 linguri ulei.Aluatul obtinut trebuie sa fie moale si elastic pentru al putea intinde bine.Il lasam la crescut pentru 30-40 min.
Intindem aluatul pe masa infainata si ii dam forma dorita si il punem in tava unsa si tapetata cu faina sau cu hartie pentru copt.
Incepem cu prepararea sosului,este simplu:amestecam toate ingredientele pentru sos si intindem cateva linguri peste blatul de pizza impreuna cu putin cascaval ras atat cat sa se lipeasca de blat sunca si cabanosul taiat marunt,apoi adaugam ciupercile,maslinele,porumbul,broccoli.
Dam tava la cuptor pentru 20-25 min; inainte sa fie gata se pune cascaval ras si se mai lasa 5 minute la cuptor.