Pizza Miuta

de MIUTA in Pizza, 10 Noi 2010 | 3873 vizualizari

 

E delicioasa si foarte tentanta.

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 300g faina,
  • 1/2cub drojdie,
  • o lingurita zahar,
  • putina sare,
  • 2 linguri ulei de masline 
  • COMPOZITIE:
  • muschi file,
  • salam de vara semicrud,
  • cabanos,
  • ciuperci din conserve,
  • mozzarella,
  • ketchup dulce,
  • un gogosar rosu,
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Miuta:

Se framanta ingredientele pentru blat si se pune la dospit 30minute .

Ungem cu ulei de masline 2 tavi si impartim aluatul in cele doua tavi.Aranjam peste aluat salamul,muschiul file,cabanosul si ciupercile.Turnam in cerc putin ketchup dulce,putin oregano,ardeiul taiat fideluta si aranjam deasupra feliute de mozzarella.Se pune la cuptor 30 min. la foc potrivit pe urma 5 minute la foc iute sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Miuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo ( blat,sos,toping)