Pizza cu ton

de ralu_ca in Pizza, 24 Mar 2013 | 3323 vizualizari

 

Aseara pe la ora 20 ne-am gandit ca tare buna ar fi o pizza si ...am preparat repede si a iesit foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 2 cani faina
  • 100 ml apa calduta
  • jumatate lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura ulei masline
  • 25 g drojdie proaspata
  • Sos rosii:
  • sare, piper
  • 1 lingurita miere
  • rosii in bulion
  • Ornat:
  • conserva cu ton
  • cascaval sau branza rasa
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Mai intai am facut aluatul amestecand ingredientele ( drojdia am amestecat-o cu apa calduta ), am framantat aluatul si l-am lasat sa creasca approx jumatate de ora. Dupa aceea, am impartit in 2 aluatul, l-am intins si l-am asezat in tava pentru pizza  ( care a fost unsa cu putina margarina si tapetata cu faina ).

Pentru a face sosul de rosii am amestecat totul in robot, iar daca considerati ca ar mai trebui sare sau piper puteti adauga.

Acesta se uniformizeaza pe pizza ( eu am facut 2 pizza normale ), am ras branza ( nu am avut cascaval ), am desfacut tonul ( am scurs uleiul ) si am imprastiat pe toata suprafata.

Am introdus la cuptor in jur de 20 minute si...gata pizza !

@ eu am pus extra dupa ce am scos-o din cuptor si ketchup picant!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza picanta