Pizza cu sunca

de Sabina in Pizza, 28 Apr 2009 | 5875 vizualizari

 

Va invit pe toti la o felie de pizza :)

 

INGREDIENTE

  • aluat paine (faina, drojdie, sare, apa, ulei de masline si rozmarin proaspat)
  • sunca de Praga
  • suc de rosii sau bulion
  • cascaval
  • masline
  • ciupercute
  • ardei gras
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca:

Framantam un aluat din toate ingredientele (mentionate pentru aluat) pe care il lasam la crescut vreo 2 ore.

Intindem aluatul cu mana in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu suc de rosii, presaram cascaval si adaugam fasii de sunca de Praga, bucatele de masline, fasii de ardei gras.
Dam la cuptor tava pentru aproximativ 25-30 de minute (timpul de coacere depinde la un cuptor la altul). Verificam intre timp ca blatul pe talpa sa fie rumen. Doua pizza au disparut in 10 minute. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza în stil româno-italian