Punem intr-un bol ingredientele pentru blat: smantana, ouale, sarea si faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza bine pana se incorporeaza totul.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia obtinuta.
Dam la cuptor la foc mic pt aprox 10 min pana se prinde putin compozitia, iar intre timp ne ocupam de sos si de restul ingredientelor.
Sosul:
Amestecam intr-un bol rosiile pasate cu cele 2 linguri de ketchup, sarea, piperul, oregano si busuiocul.
Kaizerul il taiem cuburi mici si cabanosul felii.
Scoatem tava din cuptor, ungem cu sosul obtinut, adaugam branza, kaizerul, cabanosul si maslinele taiate marunt.
Punem tava la cuptor pt inca 20 de minute.
Scoatem tava si adaugam cascavalul ras si mai dam la cuptor pt inca 10 minute pana se rumeneste frumos.
Pofta buna!