Facem un aluat din toate ingredientele ca pt paine, dar aluatul pt pizza va fi mai virtos,mai tare ca si aluatul de paine. Il lasam 15-20 minute sa creasca la loc caldut, dar nu f mult, nu avem nevoie de un aluat f bine dospit daca dorim o pizza cu blat subtire. Cind este gata aluatul il intindem in foaie subtire si-l punem in tava pt pizza. Facem sosul din toate ingredientele pe care le avem specificate, dar punem doar 3 rosii din conserva si citeva linguri de suc. Se poate folosi si bulion facut in casa. Deci, toate ingredientele se pun in robot, se paseaza si e gata sosul. Daca va ramane din sos il puteti folosi ca si ketchup. Punem citeva linguri din sos,cam 4-5 linguri am pus eu, pe toata suprafata aluatului, radem cascavalul si-l imprastiem si pe el, adaugam feliile de salam si sunca dupa bunul plac. Mai adaugam si citeva felii de masline fara simburi si o dam la cuptorul incalzit la 180 grade pt 10-12 minute.
1
Tava de pizza pe care am folosit-o eu a avut diametrul de 30 cm