Pregatim aluatul: Intr-un bol punem faina, facem o gaura in mijlocul ei in care punem ouale, laptele,uleiul si sare si framantam bine. Intindem o foaie din aluatul obtinut si o punem intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si unt.
Facem un sos din urmatoarele ingrediente: Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de unt la topit, adaugam usturoiul taiat marunt, punem carnea taiata cubulete si le calim cateva minute. Taiem o rosie cubulete mici si o punem in tigaie, adaugam firul de ceapa, punem putina apa, adaugam bulionul, oregano, sare si piper dupa gust.
Peste aluatul din tava adaugam un strat de branza de burduf, punem sosul obtinut, sunculita afumata taiata cubulete mici, maslinele si felii subtiri de rosie (din rosia ramasa). Deasupra punem cacaval ras (jumatate din cantitatea totala de cascaval) si dam la cuptor pt aprox 45 de min la foc mic. Inainte cu 10 min de a fi gata, scoatem pizza din cuptor si presaram restul de cascaval ramas.
Pofta buna!!