Pizza cu ansoa

de dantes in Pizza, 10 Oct 2013 | 6632 vizualizari

 

O combinatie foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 30 ml ulei
  • 250 ml apa calda
  • 15 g drojdie
  • Ketchup-UNIVER
  • 200 g cascaval
  • 100 g ansoa
  • 200 g masline
  • 1 ceapa rosie
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ansoa:

Se pun intr-un vas faina, drojdia dizolvata, sare si apa si se framanta. La sfarsit se adauga uleiul si se continua cu framantatul pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit 30 minute.

Cand a dospit intindem coca cu sucitorul si o asezam intr-o tava tapetata. Deasupra punem Kerchup-Univer, ceapa taiata julien, cascavalul, ansoa si maslinele. Introducem tava la cuptor circa 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]