Pizza cu aluat din branza

de Corinuta in Pizza, 5 Mar 2010 | 7564 vizualizari

 

Daca o tai cubulete se poate servi si ca aperitiv...noi am mancat-o calda, la cina.

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 2 cani de faina
  • 1 praf de copt
  • zeama de lamaie
  • 6 oua
  • 1 legatura marar
  • 400 ml suc rosii
  • 300 g sunca
  • 200 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat din branza:

Se framanta un aluat din margarina, branza maruntita si faina, la care se dauga praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.Se intinde aluatul si se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor pana se rumeneste.

Intre timp se pregateste umplutura: se bat ouale, se adauga pe rand sunca taiata cubulete, cascavalul ras, mararul tocat si sucul de rosii.

Se toarna compozitia peste aluatul copt si se mai da la cuptor inca 15-20 min. 

TIPS-URI

1

Daca branza e mai apoasa s-ar putea sa trebuiasca mai multa faina, pana se desprinde aluatul de pe degete.

2

La compozitie am mai adaugat 4 ciuperci taiate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat din branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza zambitoare