Pizza bruschetta

de Oana in Pizza, 13 Feb 2011 | 6532 vizualizari

 

In mijlocul Vienei am mancat o pizza excelenta la restaurantul Vapiano :) Bineinteles ca mi-a ramas gandul la ea, se prepara rapid de tot si e bunaaaaa-buna!

 

INGREDIENTE

  • un blat de pizza
  • sos de rosii
  • busuioc uscat
  • parmezan ras
  • o mana de rosii cherry
  • 2 catei usturoi
  • o lingurita ulei de masline
  • doua maini bune cu rucolla
  • optional- prosciuto crudo
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza bruschetta:

Blatul de pizza preparat la masina de paine se intinde in tava de pizza unsa cu ulei de masline. Se unge cu sos de rosii, busuioc uscat  si se presara parmezan ras din belsug. Se pune blatul in cuptor pana cand este aproape gata.

Rosiile cherry se spala si se taie cubulete, se amesteca cu usturoiul taiat marunt, ulei de masline si busuioc uscat. Rucolla se spala si se scurge bine. Se scoate tava din cuptor, se aseaza deasupra rucolla si amestecul de rosii cherry. Se rade parmezan si se mai pune la cuptor 5 minute.

Cine doreste poate sa adauge deasupra, dupa ce se scoate din cuptor, felii de prosciuto crudo.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza bruschetta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Sylvia 1

14.02.2011, 21:59

Vai ce bine arata asta e preferata mea, trece la favorite tare imi place pizza cu rucolla

Bucataras Medi 1

15.02.2011, 10:19

Pentru ca nu m-ati luat cu voi la Viena vin la tine sa mananc o felie de pizza ............................

Oana 1

15.02.2011, 23:10

Mama, ce de aprecieri! ma bucur ca va place si neaparat sa o incercati!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia alla genovese cu usturoi si rozmarin