Piure de conopida cu piept de pui

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 12 Dec 2013 | 4049 vizualizari

 

Foarte bun!!

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr piept de pui
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura smantana
  • jumatate de conopida
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de conopida cu piept de pui:

Conopida se desface buchetele si se pune la fiert 10 min, pana se inmoaie , apoi se pune la scurs.
Pieptul de pui se taie cubulete,se toaca ceapa si usturoiul si se pune in tigaie cu capac la inabusit.Se adauga o lingura de pasta de rosii si un pahar de apa. Se lasa la fiert pana scade,se condimenteaza cu sare si piper.
Conopida se face pasta ,se adauga smantana si se condimenteaza cu sare.

TIPS-URI

1

Se pot folosi cartofi sau broccoli

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de conopida cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la gratar cu piure de conopida